Activiteiten
Evenementen
Kamp

Evenementen

Spaghettiavond

Naar jaarlijkse traditie organiseren we aan het begin van de koude wintermaanden een spaghettiavond. Dit heuse eetfestijn gaat naar traditie door in de eetzaal van de lagere school Sint-Martinus te Zomergem. Ons restaurant wordt er open gehouden door de lieftallige leiding. Vervolgens kan u genieten van een aperitiefje en overheerlijke spaghetti met een saus naar keuze die u à volonté wordt aangeboden!

Truffelverkoop

De Kerstperiode is traditioneel een periode van gezellig samenzijn met de familie of vrienden, samen rond de kerstboom, sfeervol kaarslicht, de kalkoen op tafel en nog meer andere lekkernijen die zeker niet mogen ontbreken. Naar traditie bieden we u een uiterst aangename lekkernij aan. We houden elk jaar een heuse truffelverkoop. Wel, wat hebben wij te bieden? Wie ze vorig jaar geproefd heeft zal ze zich zeker nog herinneren. Overheerlijke chocoladen botertruffels!

Paasonbijt

Pasen, het feest van de wederopstanding, kennen wij véél beter als een feest vol chocolade. Vier dit feest met ons mee en kom naar ons jaarlijks uitgebreid Paasontbijt in de Oepites! Ovenverse ontbijtkoeken, kakelverse eitjes, warme en koude drankjes,... u heeft een ruime keuze aan ons royale ontbijtbuffet! Ook houden we een grote paaseierenraap voor alle kinderen! De Paashaas zal in hoogsteigen persoon aanwezig zijn. Vier je pasen liever thuis? Goed nieuws: sinds dit jaar leveren we ook ontbijtplateaus aan huis!

Beach event

Welkom op het feestweekend van Ksj Oepites! Dit jaar gaat het Beach event door de eerste week van augustus.-->Vrijdagavond gaat ons weekend van start. U start de avond met een aperitiefje van het huis. Gevolgd door een goed verzorgde barbecue met verschillende soorten vlees, koude groentjes, sausen en brood. Achteraf schuift u bij aan een uitgebreid dessertbuffet. Nadien kunnen jullie gezellig verder tafelen en genieten van een streekbiertje en covers gebracht door een bandje. Zaterdagavond wordt de nostalgie nog eens boven gehaald, met het stof van, het door ons allen bekende openluchtbal, te blazen. Je kan er genieten van ons overheerlijke cocktails, de muziek en de mensen om je heen.