Activiteiten
Evenementen
Kamp

Evenementen

Spaghettiavond

Naar jaarlijkse traditie organiseren we aan het begin van de koude wintermaanden een spaghettiavond. Dit heuse eetfestijn gaat naar traditie door in de eetzaal van de lagere school Sint-Martinus te Zomergem. Ons restaurant wordt er open gehouden door de lieftallige leiding. Vervolgens kan u genieten van een aperitiefje en overheerlijke spaghetti met een saus naar keuze die u à volonté wordt aangeboden! Helaas, dit jaar, door de huidige Corona-maatregelen, kan deze avond niet in zijn normale vorm plaatsvinden. In de plaats hiervan bieden wij onze spaghetti dit jaar ter afhaal aan. Dit op zowel zaterdagavond 21 november als zondagavond 22 november! Meer info kunt u vinden via deze link: https://drive.google.com/file/d/1Jy-1VHYab__O787IwzvuOuOxUbtZU5eg/view?usp=sharing

Truffelverkoop

De Kerstperiode is traditioneel een periode van gezellig samenzijn met de familie of vrienden, samen rond de kerstboom, sfeervol kaarslicht, de kalkoen op tafel en nog meer andere lekkernijen die zeker niet mogen ontbreken. Naar traditie bieden we u een uiterst aangename lekkernij aan. We houden elk jaar een heuse truffelverkoop. Wel, wat hebben wij te bieden? Wie ze vorig jaar geproefd heeft zal ze zich zeker nog herinneren. Overheerlijke chocoladen botertruffels!

Paasonbijt

Pasen, het feest van de wederopstanding, kennen wij véél beter als een feest vol chocolade. Vier dit feest met ons mee en kom naar ons jaarlijks uitgebreid Paasontbijt in de Oepites! Ovenverse ontbijtkoeken, kakelverse eitjes, warme en koude drankjes,... u heeft een ruime keuze aan ons royale ontbijtbuffet! Ook houden we een grote paaseierenraap voor alle kinderen! De Paashaas zal in hoogsteigen persoon aanwezig zijn. Vier je pasen liever thuis? Goed nieuws: we leveren ook ontbijtplateaus aan huis!

BBQ en streekbierenavond

Welkom op het feestweekend van Ksa Oepites! Dit jaar gaat de streekbierenavond door de laatste zaterdag van juli (30-07). U start de avond met een aperitiefje van het huis. Gevolgd door een goed verzorgde barbecue met verschillende soorten vlees, koude groentjes, sausen en brood. Achteraf schuift u bij aan een uitgebreid dessertbuffet. Nadien kunnen jullie gezellig verder tafelen en genieten van een streekbiertje en covers gebracht door een bandje. Dit alles wordt georganiseerd in een gezellige setting, gecombineerd met een paar kleine vuurtjes.

Beach ball

Sinds een paar jaar is de datum van onze alomgekende fuif Beach ball verschoven van begin augustus naar het vierde weekend van september en gaat de fuif door in een tent. We starten altijd met een kinderfuif in de vooravond, waarna we overschakelen op een echte fuif. Iedereen is altijd welkom om zijn beentjes los te schudden op de dansvloer, terwijl er heerlijke cocktails en jenevers te verkrijgen zijn aan de lounge. Ook gefrituurde versnaperingetjes zijn aanwezig om het maagje te vullen.