Wie zijn we?
De leiding
Uniform
Praktisch info

Praktische informatie

Lokaal

Ons lokaal "den Oepites" is gelegen in de Hofbouwstraat 2B in Zomergem

Activiteiten

De activiteiten gaan, op enkele uitzonderingen na, altijd op zondag door van 14 uur tot 17 uur aan ons lokaal den Oepites. Normaal is er wekelijks een activiteit, maar door omstandigheden kan er wel eens een weekje overgeslagen worden. Raadpleeg dus best op voorhand eens de kalender.

Inschrijvingen

Onze activiteiten staan open voor alle jeugd van Zomergem en omstreken. Inschrijven kan voortaan steeds online via www.ksa-oepites-zomergem.be/inschrijven. Inschrijving is zeer belangrijk aangezien je kind dan verzekerd is op onze activiteiten (enkel de eerste 3 activiteiten en op vriendjesdag is je kind ook verzekerd zonder inschrijving). Het lidgeld bedraagt 35 euro.

Kamp

Het werkjaar sluiten we telkens af met een zomerkamp. Dit gaat traditiegetrouw door van 4 tot 11 juli voor -12 en van 2 tot 11 juli voor +12. De kabouters slapen in een kamphuis. Alle andere takken overnachten in tenten. Aangezien we allemaal naar dezelfde kampplaats gaan, betekent dit dat +12 enkele dagen vroeger vertrekt. We komen allemaal op dezelfde dag naar huis. De kostprijs van een kamp is 120 euro voor -12 en 140 euro voor +12.