Volgende activiteiten

Kabouters

Nog geen activiteit gepland

Leeuwkes

Nog geen activiteit gepland

Joro's

Nog geen activiteit gepland

Knimmers

Nog geen activiteit gepland

Sjo'ers

Nog geen activiteit gepland

Spé's

Nog geen activiteit gepland

spaghettiavond zaterdag 19/11/2022

Beste leden, ouders en sympathisanten Via deze weg willen wij u graag uitnodigen op onze jaarlijkse spaghettiavond! Dit heuse eetfestijn gaat door op zaterdag 19 november in het Schaapstuk (Luitenant Dobbelaerestraat 14C) te Zomergem. Vanaf 18.00u gaat ons restaurant open en wordt u ontvangen door onze lieftallige leiding. Vervolgens kan u genieten van een aperitiefje en overheerlijke spaghetti met een saus naar keuze die u à volonté wordt aangeboden! Er is keuze uit de volgende sauzen: - Beestige Bolognese - Verrukkelijke Vegetarische - Carnivorische Carbonara (kaassaus met spekblokjes) - Romige Royale (Verrassing van de chef) Wilt u thuis nog genieten van onze overheerlijke saus? Dat kan door middel van een afhaal aan onze Oepites! U kunt de saus komen afhalen op 19 november tussen 16u en 18u. Elke saus (behalve de carbonara) kan in volgende porties besteld worden: - Small o 350 ml o 7 euro - Medium o 500 ml o 9 euro - Large o 1000 ml o 15 euro Achteraf zorgen wij bovendien voor een delicieus dessertbuffet. Voor de kinderen zijn leuke spelletjes en animatie voorzien! De prijs voor dit alles? €18 voor volwassenen en €10 voor kinderen tot en met 12 jaar. Inschrijven is verplicht en kan via een google form. Eten in de zaal: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdnnhB9gnwCR7.../viewform Afhaal: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdK0RYmorynoL.../viewform Let op: de linken die vermeld staan op de brief die u heeft ontvangen zijn fout. Onze excuses hiervoor! Hopelijk mogen wij ook u verwelkomen zodat we er een gezellige avond van kunnen maken. Inschrijven kan tot en met zaterdag 12 november! Vriendelijke groeten, De voltallige leiding van KSA-OEPITES-ZOMERGEM

Werkjaar 2022-2023

Beste leden, ouders, sympathisanten, ... Het nieuwe werkjaar is afgelopen weekend met een fantastische sneukeltoer, activiteit en openingsdrink van start gegaan. Dit wil zeggen dat er ook terug ingeschreven kan worden via ksa-oepites-zomergem.be/inschrijven. Enkele ouders hebben de weg naar de inschrijvingen al gevonden, maar met dit bericht laten we de link om in te schrijven opnieuw rond gaan. De komende 2 activiteiten (2/10 & 9/10) zijn alle kinderen verzekerd. Ideaal voor moest uw kind ook eens willen proberen, maar niet naar de startdag kon komen. Na deze activiteiten zijn enkel de ingeschreven kinderen nog verzekerd. Wij hopen dat jullie dit weekend weer even talrijk aanwezig zullen zijn als op de startdag. Tot op de activiteit!! Groetjes, De leiding

Openingsweekend 2022

Dag beste leden, ouders/voogd en sympathisanten

Nu de vakantie op zijn einde loopt, komt het nieuwe werkjaar steeds dichterbij. Daarom organiseren we tal van activiteiten in ons openingsweekend.

ZATERDAG 24 SEPTEMBER:
Op zaterdagavond zullen we een sneukeltoer organiseren. Het is een wandeling van ongeveer 5 km. Onderweg zullen er verschillende stops zijn waar u voorzien zal worden van eten en drinken. 🍔🍺

Volwassenen: 11 euro
Kinderen t.e.m 18 jaar : 8 euro

Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/XhG88BHDPuXk6h2MA
Inschrijven kan tot 20/09

ZONDAG 25 SEPTEMBER:
Van 14u tot 17u zal de startdag doorgaan. Elk kind vanaf het 3de kleuter tot het 5de middelbaar is welkom! Het belooft een namiddag vol leuke spelletjes te worden. Dus neem jullie vriendjes, broers/zussen, neven/nichten,... zeker mee! 💙

Vanaf 17u zijn alle ouders, grootouders,... welkom voor een drankje en een babbel met de leiding. Op dat moment kan ook een KSA hemd, trui of T-shirt aangekocht worden. 🥂

BBQ & Streekbierenavond 2022

Na drie lange jaren mag het terug! We nodigen jullie graag uit op onze barbecue, gevolgd door een streekbierenavond, op zaterdag 30 juli op de terreinen van KSA Oepites Zomergem.

=> BBQ (inschrijven vereist) 🍗
Vanaf 18u wordt u ontvangen door onze lieftallige leiding, kan u aperitieven en aansluitend genieten van onze overheerlijke barbecue. Tijdens de barbecue kan u al genieten van onze streekbieren. De barbecue bestaat uit verschillende soorten vlees, koude groentjes, sausen en brood.

Kinderen tem 12 jaar: €13
Volwassenen: €20

Inschrijven kan via deze link.

Opgelet! Plaatsen zijn beperkt! Inschrijven kan tot en met zondag 24 juli!

=> Streekbierenavond (gratis toegang) 🍺
De streekbierenavond start om 21u, zo kan u na de barbecue de avond verderzetten en genieten van talloze streekbieren. Vuurkorven en muziek zullen voor de nodige gezelligheid zorgen. Toegang tot onze streekbierenavond is GRATIS!
Tot dan!

Inschrijvingen kamp 2022

⛺️BERICHT IN VERBAND MET KAMP⛺️

Dag iedereen,

De kampinschrijvingen zijn volop bezig! De leiding kijkt er alleszins al enorm naar uit, wij hopen jullie ook! Inschrijven kan nog steeds via onderstaande link tot en met ZONDAG 19 JUNI.
inschrijven kamp

Daarnaast zijn we beschikbaar voor praktische vragen/bezorgdheden in verband met kamp op volgend email-adres:
kampleiding@ksa-oepites-zomergem.be
Tot op de BBQ!🍖

Koningsblauwe groetjes,
De voltallige leidersploeg

Paasontbijt 2022

Beste leden, ouders en sympathisanten

KSA Oepites Zomergem nodigt u uit voor een uitgebreid paasontbijt! Dit gaat door op Pasen – hoe kan het ook anders – dus op zondag 17 april 2022 vanaf 8u30 in de Oepites. Geniet van ons royale ontbijtbuffet met het gezin of met vrienden, terwijl u wat kan bijkletsen met de leiding. Voor de kleinsten wordt heel wat animatie voorzien en omstreeks 10u nodigt de paashaas alle kinderen uit voor een grote paaseierenraap! Er zijn bovendien leuke prijzen te winnen met ons paasgooien!

Wie voor het gezellige ontbijtbuffet in de Oepites kiest, betaalt 15 euro per volwassene, 13 euro per kind t.e.m. 12 jaar en 5 euro per kind t.e.m. 3 jaar.

Als u liever thuis in uw pyjama van ons heerlijke ontbijt geniet, kan dat ook. Wij leveren namelijk ook ontbijtplateaus aan huis tussen 8u30 en 10u30. Wie liever voor deze service kiest, betaalt 13 euro per volwassene en 11 euro per kind t.e.m. 12 jaar. Wij leveren enkel binnen een straal van 10 km rond de KSA.

Inschrijven kan tot en met dinsdag 12 april 2022 via onderstaande link: Inschrijven Paasontbijt. Wij vragen u om het bedrag op voorhand over te schrijven op het rekeningnummer BE62 7370 0904 2261 met de vermelding “Paasontbijt 2022 + NAAM”, ten laatste tegen vrijdag 15 april 2022! Pas na deze betaling is uw inschrijving definitief.

Voor meer info kan u steeds terecht bij Team Paasontbijt via paasontbijt@ksa-oepites-zomergem.be of via 0486 84 28 19.

Hopelijk tot dan!
De leidersgroep van KSA Oepites Zomergem

Spaghettiavond 20 november

Beste leden, ouders en sympathisanten

Via deze weg willen wij u graag uitnodigen op onze jaarlijkse spaghettiavond. Dit heuse eetfestijn gaat door op zaterdag 20 november in de eetzaal van de lagere school Sint-Martinus te Zomergem.
Vanaf 18.00u gaat ons restaurant open en wordt u ontvangen door onze lieftallige leiding.
Vervolgens kan u genieten van een aperitiefje en overheerlijke spaghetti met een saus naar keuze die u à volonté wordt aangeboden! Er is keuze uit de volgende sauzen:

- Beestige Bolognese
- Verrukkelijke Vegetarische
- Carnivorische Carbonara (kaassaus met spekblokjes)
- Romige Royale (verrassing van de chef)

Achteraf zorgen wij bovendien voor een delicieus dessertbuffet. Voor de kinderen zijn leuke spelletjes en animatie voorzien!
De prijs voor dit alles? €16 voor volwassenen en €8 voor kinderen tot en met 12 jaar.
Inschrijven is verplicht en kan via deze link.

Uw inschrijving dient ten laatste op dinsdag 16 november binnen te zijn.

Gezien de huidige Covid-19 situatie is een geldig Covid Safe Ticket VERPLICHT vanaf een leeftijd van 16 jaar!Kan jij niet naar ons restaurant komen op zaterdag 20 november? Geen nood! Vanaf dit jaar voorzien we ook de optie om saus af te halen. Zo kan je op een ander moment toch nog genieten van onze heerlijke spaghettisauzen! 😊

Afhaal in Den Oepites is mogelijk op zaterdag 20 november van 13u-17u30.

Er is keuze uit de volgende sauzen:
o Beestige Bolognese
o Verrukkelijke Vegetarische
o Romige Royale (Verrassing van de chef)

Elke saus kan in volgende porties besteld worden:
Small
o 350 ml
o 6 euro
Medium
o 500 ml
o 8 euro
Large
o 1000 ml
o 14 euro

Je kan je bestelling doorgeven via deze link.

We kijken er naar uit jullie te verwelkomen in ons restaurant en/of te zien passeren op onze afhaal!

Vriendelijke groeten,
De voltallige leiding van KSA Oepites Zomergem
Wenst u verdere info?
Contacteer liset.lorre@gmail.com!

Werkjaar 2021-2022

Beste leden en ouders

Zet alvast 26 september in jullie agenda, want dan trappen we ons nieuw werkjaar op gang! De activiteit start om 14u en eindigt om 17u.

Via deze link kunnen jullie zich alvast inschrijven voor het werkjaar: Inschrijven werkjaar.

Hopelijk kunnen we jullie talrijk ontvangen aan de Oepites!

Groetjes
De leiding

Kamp Retie

🏕 BERICHT AAN ALLE TAKKEN: KAMP

Dag iedereen,

De kampinschrijvingen zijn volop bezig! De leiding kijkt er al enorm naar uit, wij hopen jullie ook! Inschrijven kan via deze link tot en met ZATERDAG 19 JUNI.

Daarnaast zijn we beschikbaar voor praktische vragen/bezorgdheden in verband met kamp op volgend email-adres:
kampleiding@ksa-oepites-zomergem.be

Tot op de activiteit! 🤩

Groetjes van jullie leiding

(Dit is weldegelijk de inschrijving voor 2021, we kunnen de titel van dit document niet aanpassen 😇)

Paasontbijt 2021

Beste leden, ouders en sympathisanten

Het is weer zover, ons jaarlijkse paasontbijt staat weer voor de deur! Met dit fantastische evenement kunnen we de lente opnieuw goed inzetten en de barre winterdagen achter ons laten. Weliswaar in een ietwat aangepaste vorm, maar ook dit jaar bezorgt KSA Oepites Zomergem u allen een overheerlijk paasontbijt! Dit natuurlijk op Pasen zelf, dus op zondag 4 april.
Ovenverse ontbijtkoeken, kakelverse eitjes en nog veel meer! Al dit lekkers zal ook dit jaar op u wachten, maar helaas kunnen wij u dit jaar niet ontvangen in de Oepites. Geniet met volle teugen van een heerlijke ontbijtplateau samen met uw gezin. Voor de kleinsten wordt er ook een verrassing voorzien op maat. We werken dit jaar opnieuw aan de hand van twee modules:

* Wie kiest voor het afhalen van een ontbijtplateau betaald 11 euro per volwassene en 9 euro per kind t.e.m. 12 jaar. Het afhalen kan u aan de Oepites doen de dag zelf.

* Als u liever thuis in uw pyjama van ons heerlijk ontbijt geniet, kan dat ook. Wij leveren namelijk ook ontbijtplateaus aan huis! Het ontbijt wordt geleverd tussen 8u30 en 10u30. Wie liever voor deze service kiest, betaalt 11 euro per volwassene, 9 euro per kind t.e.m. 12 jaar en een éénmalige extra kost van 3 euro .

Inschrijven (voor beide modules) kan tot en met dinsdag 30 maart 2021 via volgende link:
http://www.ksa-oepites-zomergem.be/paasontbijt

Kiest u voor afhaal? Dan vragen wij u bijkomend een tijdslot te boeken via deze link:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gGSalptJq3I87SBiVAU_PYKqjr8K2UxijDbJYntgk4I/edit?usp=sharing

Voor meer info kan u steeds terecht bij Team Paasontbijt via paasontbijt@ksa-oepites-zomergem.be
of via 0495 56 51 64.

Hopelijk tot dan!
De leidersgroep van KSA Oepites Zomergem

Nieuwe Maatregelen

Beste ouders en leden

Eindelijk kunnen we opnieuw van start gaan met de KSA! We hebben met de leiding de koppen bij elkaar gestoken om te bekijken hoe we onze werking kunnen organiseren binnen de strikte coronamaatregelen. Er is niet voldoende leiding én niet voldoende materiaal / ruimte om de werking voor iedereen tegelijk te kunnen laten doorgaan. We kiezen voor een wisselend systeem en dit gaan we na 3 weken evalueren en indien nodig bijsturen.

De regels in een notendop:
Maximum 10 leden per activiteit
Activiteiten maximaal buiten, +12 verplicht buiten
1 hobby per kind
Strikte hygiëneregels rond uitwisselen van materiaal en gebruik van sanitair

-12
• Werking op zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur
• 06/02: leeuwkes en joro’s
• 13/02: kabouters en joro’s
• 20/02: kabouters en leeuwkes
• De leiding van de groep die geen werking heeft, komt versterking geven bij de groepen die wel werking hebben.
• Inschrijven is verplicht via https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1Mp0OGAp_-cgD3RpqsScRqzTsvU3YWsm_euiOft_CtAA/htmlview
• Vul de naam van je kind in op het juiste tabblad en onthoud de kleur van het groepje
• De kindjes komen bij de start van de activiteit onmiddellijk naar het groepje met de juiste kleur.

+12
• Mondmasker verplicht
• Werking op zondag van 14.00 tot 17.00 uur
• Inschrijven is verplicht via:
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1Mp0OGAp_-cgD3RpqsScRqzTsvU3YWsm_euiOft_CtAA/htmlview
• Vul de naam van je kind in op het juiste tabblad en onthoud de kleur van het groepje
• De leden komen bij de start van de activiteit naar het groepje met de juiste kleur.

Dit weekend vindt normaal onze jaarlijkse vriendjesdag plaats. Door de huidige maatregelen met max 10 leden per bubbel kunnen we helaas niet toestaan dat er kinderen van buiten de KSA meekomen.
We zijn blij dat de KSA weer kan doorgaan. Corona is nog niet achter de rug en daarom moeten er regelmatig aanpassingen gemaakt worden. Bedankt voor het begrip hiervoor. We maken er het beste van!
Groetjes van jullie leiding.

KSA-biertje

Beste ouders, leden, oud-leiding, creatieveling of gewoon liefhebber van de betere dranken,

Dit jaar hebben we besloten eens iets nieuws te proberen. We gaan ons eigen biertje brouwen! Een biertje is natuurlijk niet compleet zonder een mooi etiket/logo en daarvoor hebben wij een wedstrijd georganiseerd!

Hoe deel te nemen?
-Stuur uw ontwerp of concept door naar bvdv.vandevelde@gmail.com voor 6 november

Wat kan ik winnen?
-een gratis proefpakket van het finale bier en uw ontworpen logo op maar liefst 1000L aan overheerlijk bier.

Wat moet er zeker vermeld staan op het etiket en wat zijn de afmetingen?
- De naam is reeds gekozen door de leiding: "Oepitesken" met als onderschrift: "Koningsblond"
- hoogte 72 mm x lengte 90 mm.
- 7.5% Alc.
- e 33cl
- KSA oepites Zomergem met eventueel ons logo
- Blond speciaalbier. Bevat: water, gerstemout, hop, gist. (gerste moet in het vet staan)
- THT: ..... & LOT XXXX
- Statiegeld: €0,10
- Verder zijn we ook wel grote fan van onze typische Koningsblauwe met fel oranje kleuren dus als deze hierin verwerkt kunnen worden, des te beter!

We kijken alvast uit naar alle inzendingen

Groetjes,
De leiding :)

Week 3

Beste leden en ouders,

Hierbij alvast de link om jullie aanwezigheid voor de volgende activiteit (zondag 18 oktober) vast te leggen:
https://forms.gle/62jnCJ3d4i1yJJG39

Graag herinneren we jullie eraan dat een inschrijving per activiteit louter dient om in orde te zijn met de contact-tracing, hiermee zijn jullie niet ingeschreven voor het volledige werkjaar, dit kan dan weer via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKbohNxyylnlfyDie27HMnQPFRLcARuwfcVkm7C1_2KdDTcw/viewform?fbclid=IwAR3PecI_rrSY2HprH67j5OwAXF8b8KfKXO7hHB_ddKw8rnmb-DzvEV1-3qQ

We zien jullie graag zondag weer!

Vrolijke KSA-groetjes

De leidingsgroep

Week 2

Beste ouders,

De eerste activiteit zit erop en we zijn heel tevreden over hoe alles verlopen is. Om komende weken alles nog wat vlotter/veiliger te laten verlopen, zetten we nog even enkele zaken op een rijtje:

- Bij het afzetten en halen van de leden dragen ouders (en +12 leden) hun mondmasker.

- De leden lopen zelfstandig naar het vak waar ze ontvangen worden door hun leiding. Bekijk zeker eens onderstaande afbeelding . (Kabouters en Leeuwkes = 1, Joro's en Knimmers = 2, Sjo'ers en Spé's = 3). We werken nog steeds met het half uurtje tussen groepen binnen het zelfde vak, zoals vorige week dus.

- Ouders kunnen wachten op de straat zelf aan de kant van de school. Verzamel als ouder niet tussen de Oepites en TTC, de groepen moeten hier vlot kunnen passeren. Dit voor het afzetten én het ophalen van de leden.

- Op het einde van de activiteit worden de leden terug naar hun respectievelijke vak begeleid. Ze doen hun mondmasker terug aan en gaan dan zelfstandig naar hun ouders.

- Voor de volgende activiteit (11 oktober) kan je de aanwezigheid alvast vastleggen met volgende link: https://forms.gle/kb4ENWtnoaHrXBay5
Dit is verplicht, dus vergeet dit zeker niet!

We herinneren er wel graag aan dat de inschrijving per activiteit louter dient om aan contact-tracing te voldoen en NIET hetzelfde is als de inschrijving voor het werkjaar, waardoor uw kind/ jij verzekerd bent/is op onze activiteiten, dit kan nog steeds via volgende link: Inschrijven voor het werkjaar

We hopen dat deze regels ter harte worden genomen. Op die manier houden we het zo veilig als mogelijk voor iedereen.

Deze week waren we met een heel pak! Volgende activiteit hopelijk het zelfde verhaal, we kijken er al naar uit!
Tot dan!

Groetjes van de voltallige leidersgroep

Start werkjaar

Beste ouders,

volgende week zondag 4 oktober zal ons nieuw werkjaar zich op gang trekken. We bevinden ons in bijzondere tijden die vragen om bijzondere maatregelen.

Wij dienen ons de komende tijd aan kleurcode geel binnen jegdwerking te houden, wat betekent dat wij ons momenteel moeten houden aan de 'bubbel van 50', net zoals dit op kamp het geval was. Om zeker te zijn dat we deze niet overschrijden en ook de contact-tracing te vrijwaren, maken wij voor komende weken telkens een Google Form document aan. Deze is bereikbaar via de site en zal ook verschijnen op onze facebookpagina. Gelieve deze telkens in te vullen wanneer uw kind(eren) anwezig zal/zullen zijn op de activiteit. Dit is alvast het document voor de eerste activiteit: Inschrijven voor startdag

Je kan uw kind(eren) ook al inschrijven voor komend werkjaar via deze link: Inschrijven voor het werkjaar Opgelet! Je kind voorinschrijven voor een activiteit is niet hetzelfde als je kind inschrijven voor het werkjaar!

Verder zien wij ons ook genoodzaakt onze programmering licht aan te passen om overrompelingen bij aanvang en einde van activiteiten te voorkomen. Dit betekent concreet dat de kabouters, joro's en sjo'ers met de activiteit zullen starten om 13u30 en eindigen om 16u30 en dat de leeuwkes, knimmers en spé's starten om 14u en eindigen om 17u. Ook zullen wij meerdere drop & go zones voorzien, waar u uw kind dient af te zetten of op te halen, om zo vermenging van de bubbels te voorkomen.

Ook voor ons is het nog zoeken en het kan zijn dat er nog dingen aangepast worden wanneer wij merken dat niet alles optimaal verloopt. Bedankt voor uw begrip hiervoor en voor uw medewerking, samen komen we er zo door!

Met veel enthousiaste KSA-groetjes,
de leiding
KSA Oepites Zomergem

Brieven kamp

Aan alle briefschrijvende ouders, familie en ander kampfans/-sympathisanten

Dit jaar gaat ons kamp door @Witteweg 30, Bekkevoort

De, zich volop voorbereidende, leidinggroep

Kamp

Beste ouders, leden, leiding en overige kamp fans

Vandaag kunnen we officieel met de melding komen dat we dit jaar OP KAMP zullen gaan! De afgelopen dagen is er met de leidingsgroep hard gewerkt om een concreet kampplan uit te werken, die het kamp dit jaar voor uw kind en onszelf als leiding mogelijk zal kunnen maken! Een greep uit deze richtlijnen met de belangrijkste informatie, voor jullie als ouders, verschijnen hieronder.

Deze twee puntjes benadrukken/accentueren we graag nog eens extra:
1. Zoals in de richtlijnen staat, kan u inschrijven tot en met maandag 15 juni (opgelet, dit ipv 20 juni zoals eerder werd meegegeven), dit nog steeds via deze link:
https://ksa-oepites-zomergem.be/kamp
2. Het protocol/draaiboek waarop wij ons baseren is te lezen op https://www.ksa.be/corona-kampen en graag verwijzen wij jullie ook door naar https://ambrassade.be/nl/kennis/artikel/jeugdwerkzomer-faq-ouders , hierop zullen vragen specifiek van ouders te vinden zijn, op vele van jullie vragen zal daar dus vermoedelijk reeds een antwoord te vinden zijn.

Nog even samenvattend: Het kamp zal dit jaar kunnen doorgaan, maar zal dit hetzelfde zijn als de voorgaande jaren? Neen, dat is duidelijk, maar één ding staat vast. Er zal een cocktail van enthousiasme ontstaan gedurende dit kamp, doordat het enthousiasme groot zal zijn bij zowel onze leiding als jullie kinderen, onze lieftallige leden.
De bijgevoegde pictogrammen geven u ook nog eens een algemeen beeld van enkele richtlijnen. De onepager hier ook aanwezig, met de belangrijkste Jeugdwerkregels, kan ook besluitend eens overlopen worden.

Bij vragen? aarzel niet om contact op te nemen met ons via kampleiding@ksa-oepites-zomergem.be

Hopelijk zien wij jullie allen snel, gezond en wel op een fantastisch kamp, zéker wel!

De voltallige leidingsgroep

Kamp

Dag ouders en leden

Net zoals jullie zijn wij, de voltallige leidersgroep, blij dat we te horen hebben gekregen dat we deze zomer op kamp zouden mogen!

We zijn nu volop bezig met kijken wat er organisatorisch haalbaar is om ons kamp te kunnen laten doorgaan. Wanneer dit met de nodige aanpassingen mogelijk blijkt, zullen wij spoedig officieel groen licht voor dit kamp geven. Zodra er meer duidelijkheid is hierover, zal dit via onze officiële kanalen worden gecommuniceerd.

Als het kamp doorgaat, dan zal het wel niet zijn zoals andere jaren, maar ongetwijfeld nog steeds even leuk! We gaan er alvast alles aan doen om er voor jullie, de leiding en onze koks een plezant, maar veilig kamp van te maken.

Indien er vragen of opmerkingen zijn kan u steeds terecht bij de kampleiding op volgend e-mailadres:
kampleiding@ksa-oepites-zomergem.be

Groetjes en graag tot op kamp!
De voltallige leidersgroep

?Soub(l)(r)ieme mededeling voor IEDEREEN?

Beste ouders/leden, sympathisanten en verdere achterban,

Aan de grote liefhebbers van de Italiaanse keuken ?? of zuivere pasta-fanaten onder ons, wapen jullie maar met jullie vorkjes en messen/lepels! Want ook dit jaar is ie er weer bij! De Soubry-spaaractie is terug van de partij!
Wat smaakt er in deze tijden gedomineerd door corona beter dan een vers bordje spaghetti, aangerijkt met uw favoriete sausje? Pas, geen idee! Wij hebben alvast ook geen verrukkelijker voorstel dan de pasta van Soubry, neenee!
De komende mogelijks door quarantaine getinte weken verzamelen we net zoals vorig jaar opnieuw barcodes van deze overhéérlijke Soubry-pasta! Dit om kans te maken op enkele gratis porties pasta op kamp of om wie weet zélfs mee te dingen naar het binnenrijven van de grootse Pastabar! Via deze link (https://www.soubryopkamp.be/) kan u dit alles even nagaan. De deadline waartegen we alle barcodes trachten te verzamelen is 24 mei!

Dus, indien U ons wil steunen met enkele porties pasta op kamp, doneer je barcodes dan gerust in de brievenbus van de KSA! Past (d)a niet, begrijpelijk natuurlijk in deze tijden, geef ze dan gerust aan je favoriete leiding van ons groots KSA Soubry-inzamelteam als u ze ziet of op de eerstvolgende activiteit!

Alvast bedankt aan alle spaarders en onze welgemeende excuses aan diegenen die geen grote pasta-fan zijn! Dit omdat wij uw gezins- en bij uitbreiding familieleden die dit berichtje lezen, mogelijks aanzetten tot het eten van éxtra veel pasta! Maar bovenal, geniet ALLEN van de pasta uiteraard!

Paasontbijt

Beste ouders en leden,

Ten gevolge van het coronavirus kunnen we ons jaarlijks Paasontbijt zoals het onder normale omstandigheden doorgaat in de Oepites niet laten doorgaan.
Er zal dus geen ontbijt in onze geliefkoosde paastempel plaatsvinden. We vinden dit zeer jammer dus we proberen wel te bekijken als de optie afhalen of leveren van het ontbijt mogelijk is!
Zo kunnen we jullie op een andere manier toch voorzien van een heerlijk paasontbijt! ?

Van zodra we onze beslissing hebben gemaakt en alles wat duidelijker is voor ons communiceren we zo snel mogelijk hoe het paasontbijt er dit jaar zal uitzien!

Zorg goed voor elkaar en hopelijk weer tot snel! ?

Groetjes
De leiding ?

Corona-gevolgen

Beste leden en ouders,

Weinig verrassend komen wij met het jammere nieuws dat alle activiteiten tot minstens 31 maart niet zullen kunnen doorgaan door de verspreiding van het Corona-virus.

Dit weekend waren er sowieso geen activiteiten gepland, maar ook de komende weekends zullen er dus geen activiteiten plaatsvinden.

Er is nog geen zicht op de richtlijnen die vanaf april van kracht zullen zijn, maar wij communiceren verder wanneer hier meer nieuws over is.

Wij hopen uiteraard jullie zo snel mogelijk allemaal terug te zien!

Groetjes van de leiding

THE GREAT SJOMMEKES PANNENKOEKENBAK

SJOMMEKES-EVENTJESCOMITÉ PRESENTS:

Heeft u de afspraak met Valentijn gemist en wilt u dit goedmaken door uw geliefde(n) alsnog eens goed te verwennen met enkele hartverwarmende pannenkoeken? Of is een warme verse pannenkoek in deze grijze, door Dennis en Ciara getinte, dagen méér dan welgekomen? Dan bieden wij jou de ideale gelegenheid aan als antwoord op al deze problemen!

Kom op zaterdag 22 februari van 10u tot 17u naar onze Pannenkoekenbak @Hofbouwstraat 2B te Lievegem, hét heiligdom van puur genot, in de vorm van een schijfvormig goudgeel niet té missen aanbod! Op deze manier steun je de Sjo’ers en geef je hen een laatste duwtje in de rug, dit op hun weg naar een ongetwijfeld grootse activiteit!

Kostprijs: Democratische prijzen worden momenteel door ons Sjommekescomité bereid.

PS: Speciaal dankwoordje aan onze 3 promogirls van dit groots event: Louise, Alizé en Elise. (In willekeurige volgorde uiteraard, kwestie van hun zoveel mogelijk af te schermen voor mogelijks overenthousiaste fans)

Vriendjesdag 2 februari

Beste leden en ouders van - 12 en van de sjo'ers

Komende zondag 2 februari is het vriendjesdag!
Jullie kapoentjes mogen dus allemaal een vriendje meebrengen naar de KSA om eens te proeven van onze activiteit!

Deze zijn dan ook verzekerd en kunnen dus ten volle gratis genieten van deze fantastische activiteit!

Wees allen welkom! ?

Nieuwe werkjaar

Op 6 oktober wordt het KSA-jaar weer ingezet met een fantastische startactiviteit.

De kinderen worden om 14:00 verwacht om weer een prachtig jaar vol KSA-plezier tegemoet te gaan. We gaan spelen en ravotten als nooit te voren!

Wij heten jullie ook allen welkom om na de activiteit te genieten van een hapje en een drankje. Jullie kunnen er kennis maken met de leiding en dit is ook de perfecte gelegenheid om een uniform aan te schaffen voor uw zoon-/dochterlief. U kunt er ook een kijkje komen nemen naar zowel oude als nieuwe foto’s en als kers op de taart staat er ook een leuk springkasteel op de kinderen te wachten.

Tot dan!

Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website!
Wij zijn nog volop bezig met het verder ontwikkelen van de website en zijn functionaliteiten. Als u nog fouten ontdekt of opmerkingen heeft mag u die steeds doorsturen naar info@ksa-oepites-zomergem.be .